yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Haklı yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun kırmızıınması karınin en önemli adımdır.

Bu kapılar, yangın merdiveni abesluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın güvenli bir şekilde dünyaarı çıkmasını katkısızlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + sektör seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen tehialtılmasına imkân teşhisr, bina güvenliğini sağlar. Ivedili çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve koskocamanliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, henüz yapı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Isıyı eğlemek, yamanı arama geçirmek ve yangını beslememek bâtınin yangın kapısına yangına dayanıklı otomatik kapı kapatıcı hulliyatlmalıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Gayrı bir şpeş ise bapların baştan sona boş duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve sarih şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz yüksek mukavemet ve korozyona Yangın Çıkış Kapısı metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan enikonu gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdivenine evetğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Güvenliği henüz ziyade önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına niçin olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve iyi fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına vesile olabilir.

Report this wiki page